Advert
Advert

Sorumlular ceza alsın

Gazeteci ve yazar Mustafa Barış Durak, Havrita hakkında açıklama yaptı. Durak, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na göre bu sitenin aslı görevi suç kapsamına girdiğini belirtti. Durak ayrıca siteyi kuranlar bu hayvanların öldürülmesine destek verenler hakkında işlem başlatılması gerektiğini söyledi.

Sorumlular ceza alsın
Sorumlular ceza alsın Admin
Advert

Özellikle sosyal medya da paylaşmalar sonrası hayvan hakları savunucularının konuyu gündeme getirmesinin ardından Havrita hakkında bir gerçekte ortaya çıktı.

Gazeteci ve yazar Mustafa Barış Durak, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na göre bu sitenin suç unsuru taşıdığını belirtti. Durak,sitenin hayvan haklarını hiçe sayarak bir görev yaptığını söyleyerek,kendilerine sürekli olarak hayvanların öldürülmesine dair fotoğraflar ve videolar geldiğini dile getirdi. 

Gazeteci ve yazar Mustafa Barış Durak, bu siteyi kuranlar bu hayvanların öldürülmesine  destek verenler hakkında işlem başlatılması gerektiğini ifade etti.

Sosyal medyada gündemde olan #havritakapatılsın etiketine ünlü isimlerden de destek geliyor. Bu isimler arasında Metin Uca, Kaan Arlı, Cenk Eren, Celil Nalçakan, Yonca Evcimik, Gaye Su Akyol, Ceylan Ertem, gazeteci Aslı Şafak ve gazeteci Mustafa Barış Durak da yer alıyor

Havrita (Başıboş Köpek Haritası), site kullanıcıları tarafından yüklenen verilerle harita üzerinde “başıboş” köpek sayısını gösteren bir internet sitesi. Kullanıcılar bu siteye çeşitli bilgiler ekleyerek sokak köpeklerinin tam olarak konumlarını belirlemeyi hedefliyor.

urfa ağdaş havrita hayvan köpek site hayvan hakları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı